En bra lördag

Bjuder på några gamla godingar i brist på bilder från igår.
 
 
Hej på er! Gårkvällen var helt fantastisk, Joels kompisar Victor och Daniel kom förbi redan vid 4-5 tiden och då började vi förfesta lite smått, spelade lite NHL, beställde hemkörning och sedan avslutade vi med några spel, en riktigt lyckad förfest. Mellan 10 och 11 var det dags för oss att dra vidare mot krogen som också blev otroligt lyckat. En helt perfekt lördag i mina ögon. 
 
Imorse vaknade vi för sent haha, klockan 12 ungefär men inte så kontigt när vi kom i säng vid 4-tiden. Men det var det värt. Idag har vi inte gjort mycket alls som ni kanske förstår. Vi har sett lite serie, kollat youtube och nu sitter jag i soffan och kollar på sveriges mästerkock. 
Ikväll kommer det nog inte heller hända något intressant, Joel ska plugga lite och jag får se vad jag ska hitta på. 
 
Imorgon kommer det upp lite bilder på min beställning från cocopanda som kom i fredags!

2016-02-28 | 16:34:03 | | 0 Kommentarer

Bean Boozled - trillingspecial

 

2016-02-27 | 15:07:02 | | 0 Kommentarer

Hooked on you - ÄNTLIGEN

 
Hej på er! Idag har vi varit på Umeå universitet och kollat på olika föreläsningar inför framtiden och jag är mer taggad än någonsin på att börja plugga men samtidigt så är jag sjukt stressad för man vill ju verkligen komma in på det man söker. Dagen har i alla fall varit väldigt intressant och jag är mer säker nu än vad jag var tidigare på vad jag vill gå. 
När dagen var slut så drog jag och Joel iväg och tränade och sedan hem för att laga mat. Vi har också hunnit med att rensa avloppet då det svämmade över när Joel duschade. När jag kom in i lägenheten efter träningen upptäckte jag ett brev från hookedonyou.se som är Therese Lindgrens egna hemsida med hennes egna produkter (ni ser dom på bilden ovan). Jag ÄLSKAR skalet och längtar till jag ska sätta på mig fransarna för hur snygga är dom inte? 
 
 

2016-02-24 | 20:32:07 | | 0 Kommentarer

Salladstisdag

Hej på er! Glömde uppdatera er igår. Det var hur mysigt som helst när mina systrar och deras killar kom på besök. Vi åt tacos till middag och sedan spelade vi spel och myste. Det blev inte heller en så sen kväll vilket var väldigt skönt då jag var ganska slut efter fredagen. De kom över på söndagen och spelade in bean boozled vilket blev en succe. Vi kom också på den smarta iden att filma när pojkvännerna sminkade oss vilket också blev bra (hoppas jag) min kamera la dock av när Joel skulle sminka mig men det ska vi spela in igen nästa vecka! Videon med mina systrar kommer komma upp i helgen hoppas jag och den andra videon kommer komma upp någon gång under nästa vecka. 
 
Idag har jag varit på skolan och direkt efter skolan så drog jag och Joel och tränade och jäklar vad bra det gick! Första rehabpasset som kändes klockrent. Därefter gjorde vi sen middag, jag gjorde en god sallad som ni ser på bilden. Nu sitter Joel med två kompisar och spelar NHL och jag ska krypa ner i sängen alldeles strax och ladda upp för en dag på Umeå Universitet imorgon. 
 
 
 

2016-02-23 | 21:42:13 | | 0 Kommentarer

Vlogg

 

2016-02-21 | 13:42:00 | | 0 Kommentarer

Myshelg

Hej på er! Igår kom jag fram till Umeå vid 17-tiden och då drog vi direkt till Ica maxi för att storhandla och Joels klasskompis och hans tjej hängde också med dit. Det slutade med att de följde med oss hem till oss och vi åt en god tapasbricka till förrätt och sedan blev det oxfilé till middag. Det var en riktigt trevligt kväll, väldigt spontan men vääldigt trevlig, en sån där kväll som man behöver då och då. 
Det var också därför det inte kom upp någon vlogg igår men jag håller på redigera den nu i skrivande stund. Så den kommer upp idag! Är vädligt stressad eftersom vi ska hinna fixa videon, städa, duscha sminka mig innan syrrorna kommer så ha det så bra så länge!
 

2016-02-20 | 14:22:10 | | 0 Kommentarer

Japanese Candy Box

Hej på er och hoppas att allt är bra med er! Jag hoppas ni gillade gårdagens video. Imorgon blir det en vloggdag för mig som jag hoppas att ni vill följa med på! Jag och Joel har beställt hem en hemlig box med godis från Japan som vi ska testa i en video nästa månad! Känns riktigt kul men väldigt spännande också. Vi har tänkt fixa lite amerikanskt godis också och testa i en video. 
 
På lördag kommer mina två systrar hit till vår lägenhet tillsammans med deras pojkvänner och då tänkte vi att på söndagen ska vi tre tjejer göra en beanboozled challenge tillsammans och lägga ut på min kanal. Jag har så många videos som jag är taggad på göra nu så det kommer bli asbra. Om ni är sugna på att följa alla videos så prenumerera gärna på min kanal HÄR.

2016-02-16 | 22:24:32 | | 0 Kommentarer

Video - Get to know me tag

 

2016-02-15 | 17:42:09 | | 0 Kommentarer

Produktiv dag

Imorse vaknade jag redan 08.50 av mig själv vilket inte alls är vanligt. Jag tycker dock att det är väldigt skönt att vakna av mig själv tidigt, för man hinner göra så mycket mer än när man sover länge. Jag gick upp och kollade på youtube, läste lite och sedan när Joel vaknade vid 10 gjorde vi en smoothie innan vi drog iväg till gymmet. Därefter väntade lunch, och sedan for Joel iväg till affären för att handla. Medan han handlade så spelade jag in videon som jag pratade om igår. 
Ikväll får vi middagsgäster, några av Joels klasskompisar som hjälpte oss att flytta så därför tänkte vi att vi skulle bjuda tillbaka. Nu ska jag städa och så ska jag se om jag hinner börja på redigeringen lite smått. 
 
 
 
 
 

2016-02-13 | 15:19:44 | | 0 Kommentarer

Idag flyttar jag!!

Och så kom dagen. Dagen då jag flyttar ut från mitt hem, till en annan stad, en annan lägenhet och med en annan människa. Jag vet inte ens hur jag känner mig just nu, jag tror att det är någon typ av skräckblandad förtjusning. Jag vet att det är rätt val men jag är ändå rädd och jag är också ledsen. Jag kommer aldrig mer att flytta hem igen, jag kommer börja ett helt nytt liv på egen hand, jag och Joel. 
Det kommer att bli så himla skönt och mysigt och allt vad det kan vara och jag kommer att vänja mig så småningom. Det är bara lite läskigt just nu men det får det vara. Nästa gång jag uppdaterar er så är jag Umebo och sambo!
 
Jag ska spela in en video under dagen på lördag. Så ni får hålla utkik på kanalen eller här på bloggen under söndagen eller måndagen då den förhoppningsvis kommer vara färdigredigerad. 

2016-02-12 | 15:00:00 | | 0 Kommentarer

Ny beställning

Jag har varit helt slut hela dagen idag. Det var första heldagen vi hade i skolan på fyra veckor, helt sjukt egentligen men man blir så jävla slut efter att ha haft sovmorgon så många veckor. Jag överlevde dagen i alla fall trots att den var väldigt dryg. Jag ska redan gå och lägga mig för imorgon väntar en precis lika tidig morgon men inte lika lång dag, som tur är. 
 
Min kväll har i alla fall bestått av att beställa hem grejer till mitt sminkbord!! En av de grejerna är sminkspegeln som ni ser på bilden ovan. Bilderna är tagna från google. Har velat ha en sådan spegel länge och nu tyckte jag att det var dags att unna mig en. Vet inte när den kommer men jag lovar att visa er så fort den kommer. 

2016-02-11 | 21:32:07 | | 0 Kommentarer

Operation nummer 2

Här bjuder jag på en mycket vacker bild av mig själv, ca 10 minuter efter jag hade vaknat upp efter operationen. 
Tänkte dela med mig av min "operationsberättelse".  Jag opererades i Umeå på sports medicine som är en privat klinik inom vården. Det är så tryggt att vara där och man är så trygg för man litar på deras kunskaper, men det bästa av allt är att det är "hemmamiljö", jag hatar i vanliga fall sjukhus och mår dåligt av att bara gå in där så sports medicine passar väldigt bra för mig eftersom det inte känns som ett sjukhus. 
Operationen ägde rum 20 januari 08.00, det var en väldigt nervös Sanna som väntade på att få kliva in. Skillnaden från förra gången var att denna gång höll dom tiden och jag opererades 08.15 ungefär, förra gången väntade jag 2 timmar innan det var dags. Denna gång slapp jag även fylla i ett formuär eftersom jag gjorde det förra gången. Det var väldigt tur att jag inte behövde vänta 2 timmar för denna gång var jag tvungen att vänta på läkaren sjlv, jag fick inte ta med mig mamma eller Joel dit in eftersom jag nu är myndig. Men i alla fall så låg jag där inne i ca 15 minuter innan narkosläkaren kom och gav mig alvedon och satte en kanyl i armen som de skulle spruta in sömnmedlet i. Därefter gick jag in till rummet där jag skulle opereras och jag var livrädd. Jag la mig ner och frågade läkaren om han hade sovit bra och var utvilad, jag frågade om jag fick vara vaken, jag frågade tusen frågor för att jag var så nervös. Jag kom ihåg att när narkosläkaren gav mig syrgasmasken så frågade jag honom om det var därifrån som sömnmedlet kom, då sa han nej och att de sprutade in det i armen i kanylen. Medan jag hade syrgasmasken på så kände jag att jag bara blev tröttare och tröttare hela tiden och så skrek jag "du lurade mig, du lurade mig" sedan sa dom "godnatt Sanna" och så svartnade det för ögonen. 
 
När jag sedan vaknade upp så kom jag inte ihåg de första 20 minuterna, men sedan när ajg började klarna till så fick jag en macka och en cola och efter jag hade varit och kissat fick jag åka hem. 
Vi åkte då till hotellet och Joel åkte för att köpa lunch sedan hade vi det vara mysigt på hotellet hela kvällen och dagen. Jag hade ingen smärta alls i benet och jag sov nästan hela natten. 
 
Nu är vi här, tre veckor senare och jag mår mycket bättre än vad jag trodde och än förra gången såklart. Jag har fått mitt första träningsprogram på gymmet nu och nästa vecka får jag förhoppningsvis börja cykla lite lätt och på fredag kastar jag kryckorna. Jag är så redo för denna rehabperiod nu, denna gång ska det fan i mig bli bra. 
 

2016-02-10 | 16:57:14 | | 0 Kommentarer

Min fantastiska design!

Jag verkligen älskar min nya design!! Headern är gjord av Nicholas och sen har Joel hjälpt mig en hel del med att fixa så den passade in perfekt på bloggen. Jag är så himla nöjd med hur det blev! Nu har jag äntligen den nytändningen som behövdes för att börja blogga igen. 

2016-02-10 | 12:30:00 | | 0 Kommentarer