Bytt blogg till nouw

Nu kände jag att det var dags för ett byte från blogg.se då jag har bloggat här i typ 6 års tid. Numera hittar ni min blogg om ni klickar HÄR

2016-04-08 | 11:43:13 | | 0 Kommentarer

Stå upp för er själva och era rättigheter

Ni kom ju ihåg att jag skrev att jag hade fått ett jobb som jag verkligen trivs med och tycker är superkul. Det gick inte alls så bra med det jobbet, för nu har jag inte det jobbet längre. Jag tycker att det är helt fruktansvärt, kortfattat kan man väl säga att det är pga min mage. Som ni vet så fick jag ju jobb som personlig assistent, ett jobb där man har ansvar för en människa och det är viktigt att man tar det ansvaret. Som ni också vet är att jjag lider av IBS en åkomma som man kan leva med och man själv styr hur man ska må till viss del. Jag har varit tydlig från första början med min åkomma, det är jag alltid pga jag inte vill känna den här stressen över att sjukanmäla mig om jag skulle ha kramp. 
På anställningsintervjun så sa min arbetsgivare att det gick bra ändå och jag fick jobbet och fick börja min inskolning. Sedan igår så fick jag ett samtal om att de är för oroliga för min mage för att jag ska få fortsätta jobba. När man har skrivit ett avtal så kan man inte säga upp folk hur som helst. Jag har ingen aning om de har rätt att göra som de gjorde så det ska jag inte anklaga dom för (än). Men när jag har sagt till henne flera gånger att det inte kommer vara några problem med min mage och jag blir aldrig akut sjuk så jag kommer aldrig lämna min brukare ensam och bara dra. Jag tycker personligen att det ska räcka att jag säger att det kommer funka eftersom det ändå är jag som lider av denna sjukdom? SÅ nu letar jag desperat av nytt jobb efter de satte mig i denna dåliga sits. Jag vill bara att ni ska veta att om ni har en sjukdom som en arbetsgivare vill sparka er för så ska ni allltid kolla upp om de får göra det. Alla har vi rättigheter så kolla upp det noggrant. Så länge inte din sjukdom påverkar ditt arbete så ska du inte få sparken för det. 
Jag är fruktansvärt arg och förtvivlad så jag vet inte om jag borde skriva detta inlägg egentligen men jag ville att ni skulle veta hur läget är och att ni ska stå på er om något liknande händer. 
4296119908

2016-04-07 | 21:00:00 | | 0 Kommentarer

Nya naglar och ny celsiussmaken

 
Hej på er!
Igår hade jag inte alls någon blogglust, jag gjorde ingenting särskilt utom att fixa mina naglar och tröstäta godis haha. Berättar mer om varför senare. Idag har jag däremot haft min första heldag på skolan på väldigt länge och det var tungt men det har varit en effektiv dag så det känns ändå bra. Vi har en hel del saker som ska in i veckan. Direkt efter skolan åkte jag till gymmet för att bränna av ett rehabpass och innan drack jag för första gången celsius nya smak och GUD vad god den var!! rehabpasset gick helt okej i alla fall, har lite ont i knät fortfarande men det är nog för att jag har slarvat med rehaben tidigare veckor. Ikväll väntar trevligheter, jag ska nämligen ÄNTLIGEN träffa Linn, känns som att det var hur länge sen som helst. Vi ska ha lite egentid innan Joel kommer förbi, då ska vi köpa mat och äta och ha det gott till hockeyn. 
Nu ska jag skriva lite på skoluppgifterna som ska in imorgon och i helgen. Puss och kram skumbanan.

2016-04-07 | 16:39:17 | | 0 Kommentarer

Munk och hockeytisdag

 
Hej på er! 
Idag har inte varit en händelserik dag, jag började skolan 12.25 "imorse" så tog sovmorgon, åt lunch och sedan väntade en lektion innan det var dags att fara på gymmet och utföra lite rehab. Det gick inte bra på gymmet alls idag då jag är lite svullen i mitt knä vilket gör att jag inte får samma rörlighet och inte riktigt kan utnyttja mina muskler. Jag orkade mig ändå igenom en större del av passet så idag får jag vara nöjd med det lilla. 
Ikväll myser jag och Joel framför hockeyn och äter lite munkar. Ikväll ska jag forsätta kämpa in i det sista med gymnasiearbetet. Puss och kram skumbanan. 
 

2016-04-05 | 19:39:10 | | 0 Kommentarer

Outfit

 
 

2016-04-04 | 17:36:28 | | 0 Kommentarer

Mysig kväll med mamma och pappa

 
Hej på er! Middagen och hockeytittandet med mina föräldrar blev en succe. Det var så himla mysigt att ha dom här. Joel hade gjort en gryta som blev jättegod och till det hade vi rödvin och en god sallad. Kvällen blev ju inte sämre när Skellefteå AIK vann mot Växjö. Idag ska vi nog bara slappa på dagen och sedan kommer Joels kompis från Skellefteå på besök och spenderar natten här. Nu ska jag och Joel se Beck och förmodligen snart äta lunch. Puss och kram skumbanan.
 

2016-04-02 | 10:43:14 | | 0 Kommentarer